Wat een Koningsfeest

Wat een geweldig Koningsfeest is er gevierd gisteren in Hoenderloo. De nieuwe opzet van het organiserende Oranje Comité Hoenderloo (OCH) sloeg zeker aan, enorm geholpen door prima weer. De opstelling in het Muziekbos was zeer knus en vanaf 16.00 uur stond de jeugd centraal. De spelletjes werden door heel veel kinderen met groot plezier gedaan en de aanmoedigingen van de (groot)ouders brachten de kinderen tot ‘grote’ prestaties.

Het viel op dat er veel kinderen waren die niet in Hoenderloo wonen. Wellicht familie van dorpelingen of vakantiegasten die op één van de recreatiebedrijven hun vakantie vieren. Uiteraard was iedereen welkom en Hoenderloo (OCH) heeft ze een geweldige middag bezorgd.

Eentje die naadloos overging in het avondprogramma waarin iedereen vanaf 12 jaar mee kon doen aan een paar spelletjes. Het animo was niet bijzonder groot en dat er niet in teamverband tegen anderen gestreden werd was nieuw en voor sommigen even wennen. Toch ging een aantal ‘enthousiastelingen’ wel op de bewegende bal of probeerden te imponeren bij De Kop van Jut.
Men hoefde niet naar huis te gaan om te eten, aangezien er voor voldoende mogelijkheden was gezorgd om op het feestterrein iets te eten. Schnitselhuus De Zevensprong, Activiteitenrestaurant De Krim, restaurant de Ruggestee en Eeterij Lierderhoeve hadden een specialiteit in de aanbieding zodat iedereen gevarieerd, zeer smakelijk en genoeg kon eten.

Iedereen genoot van de fantastische sfeer en de gezelligheid die er was voor jong en oud(er). Met Life muziek en dat trio zorgde echt voor dé extra impuls om helemaal los te gaan.

Jong en oud heeft genoten dankzij de inzet van de vrijwilligers van OCH en daar mag men hen zeer dankbaar voor zijn. Het werd een giga dorpsfeest voor iedereen die daar zin in had. Hier wordt nog geruime tijd over nagepraat. Om het nog even her te beleven, of om te kijken wat men gemist heeft, hier kijken naar een heleboel foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *