Super gezellige paasactiviteit

Dankzij het Oranje Comité Hoenderloo heeft een grote groep mensen gisteren een hartstikke leuke paasactiviteit kunnen beleven in Hoenderloo. Op het grasveldje achter de brandweer kazerne waren activiteiten voor jong en oud. Er werd begonnen met paaseieren zoeken voor de jongsten. Knap spannend en veel indrukken opdoen als je zo jong bent en opeens een ei gevonden had.

Er waren ook gekleurde eieren verstopt door de paashaas en degene die er zo eentje gevonden had kreeg uit handen van de schutterskoning 2017 een fraaie prijs. En daar wil je dan best mee op de foto. Toch?!

Daarna ging OCH soepeltjes over naar het eieren lopen voor de iets oudere jeugd en het viel echt niet mee om met een ei op een lepel en parcours af te leggen.

Vervolgens was het de beurt aan de ouderen die deel konden nemen aan het allereerste OCH Paas Squash Toernooi. Duo’s namen de sportieve strijd tegen elkaar op door op een volleybalveld met een groot wit zeil als net eieren naar de overkant te gooien in de hoop dat het andere team deze niet zouden vangen met heel speciale ‘rackets’.

Heel opvangen viel absoluut niet mee omdat men de eieren pas op het laatste moment zag aankomen. Het is dan ook geen verrassing dat de meeste eieren sneuvelden.

Dat mocht de pret zeker niet drukken en er werd veel plezier aan beleefd. En na afloop kon men nog even heel gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Heel belangrijk was dat het droog was, dat is wel eens anders geweest bij deze startactiviteit van OCH. De kop is er af voor deze groep vrijwilligers die veel organiseert voor de Hoenderlose bevolking. Nu maar hopen dat er in 2018 nog maar een paar heel mooie activiteiten mogen volgen die net zo geslaagd zijn als dit paasspektakel! Als eerste Koningsdag op 27 april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *