Geweldig Vrijdagmiddag Festival op Hoenderlose kermis

Het Vrijdagmiddag Festival van vanmiddag in de Hoenderlose feesttent was er eentje om door een ringetje te halen. Alles klopte en alles verliep geweldig. De ingrediënten waren dan ook volop aanwezig op deze middag voor de 50-plussers van het dorp. Voorheen heette deze middag de seniorenmiddag, maar de leeftijd werd door het Oranje Comité Hoenderloo omlaag geschroefd naar 50 en dat maakte de weg open voor de jongere ouderen, die dan ook zeker van de partij waren. Het was super gezellig in de tent met een lekker hapje en een drankje en Hollandse muziek. Allereerst van een zanger en later door de zanggroep ‘Helemaal Hollands’. Die wisten de stemming er wel in te krijgen en het was slechts een kwestie van tijd voordat men in polonaise door de tent liep. Het werd één groot feest voor de ruim 100 aanwezigen.

Men kon eventueel gratis gehaald en gebracht waren door de Veluwe Taxi en er werden meer mensen door de chauffeurs gebracht dan gehaald. Maar zeker niet voordat iedereen genoten had van een overheerlijke Chinese maaltijd, aangeboden door de koning en koningin van de tent, Bennie en Annie Jonker.

Zij runnen de feesttent in Hoenderloo al 25 jaar en zij werden dan ook meerdere malen deze middag in het zonnetje gezet. Ook door de ‘festivalgangers’ zelf, die geld bijeen hadden gebracht en het echtpaar bloemen en een cheque overhandigden.

Als afsluiter van de middag kreeg iedereen nog een lekker ijsje van Co van Bennie en Annie, waarna menigeen tevreden en voldaan naar huis kon. Kon …. Echter dat lukte niet iedereen snel, want er werd ook nog even gezellig nagepraat. En zo was het nog lang ‘onrustig’ na een geweldig Vrijdagmiddagfestival. Hoe gaaf het was? Klik hier voor nog heel veel foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *